1. Kredietinformatie

Realtime kredietinformatie

Over heel de wereld

Wij bieden u de juiste kredietinformatie

Creditchecken biedt u de mogelijkheid om wereldwijd eenvoudig en snel de kredietwaardigheid van uw (potentiële) klanten, leveranciers, partners of zakelijke relaties te checken. U krijgt alle gerechtelijke en financiële informatie direct online inzichtelijk.

Wij bieden u twee mogelijkheden in het opvragen van de kredietinformatie. U kunt eenmalig een kredietrapport aanvragen van uw relatie. Daarnaast is het mogelijk om continu uw geselecteerde relaties te monitoren, waarbij u op de hoogte wordt gesteld wanneer belangrijke wijzigingen plaatsvinden.

Onze database wordt 24 uur per dag bijgewerkt en zo wordt u automatisch, per mail, op de hoogte gehouden van elke belangrijke wijziging van de geselecteerde relatie(s).

Voorkom betalingsrisico’s en wanbetalers

Creditchecken maakt het mogelijk om (potentiële) klanten, leveranciers, partners of zakelijke relaties op voorhand te checken. U gaat uit van een goede en langdurige samenwerking. Dit is alleen mogelijk als beide partijen aan hun verplichtingen kunnen voldoen. U levert het product of de dienst en de andere partij zorgt voor de betaling. Door op voorhand een kredietrapport op te vragen of continue monitoring uit te laten voeren worden betalingsrisico’s en wanbetalers voorkomen.

Check meer dan 450 miljoen bedrijven wereldwijd

De handels- en kredietinformatie van Creditchecken geeft een scherp en duidelijk beeld van de kredietwaardigheid van maar liefst 450 miljoen bedrijven wereldwijd. Informatie en inzichten over deze bedrijven kunnen worden verkregen via kredietrapporten of onze monitoringstool. Dit maakt internationaal zaken doen nog makkelijker én veiliger. Wist u dat wij op basis van onze data 80% van de faillessementen op voorhand kunnen voorspellen middels ons scoremodel?

Wist u dat in zeker 25% van de gevallen wanbetaling de oorzaak is van het faillissement van een onderneming?

Interesse gewekt?

Neem contact op voor vragen